Takip Edin @busracnyrk

26 Şubat 2016 Cuma

Aknetrent Güncesi 2

Herkese yeniden merhaba :)
Önceki yazıda bu ilacı kullanırken deneyimlediklerimi ve tavsiyelerimi paylaştım, yazıya bakmak için tık tık .O kadar söyledim "nemlendirme nemlendirme" diye. :) Şimdi bu işlemi yaparken kullandığım tüm ürünleri ve yorumlarımı paylaşacağım.Kendi deneyimlediğim ürünler yanında bir de bu ilacı kullanan erkekler için de tavsiyelerde bulunacağım.Bu yıl erkek kardeşim de bu tedaviye başladı ve tabiki erkeklerin bu durumu önemsememesi sebebiyle ona da ürünleri ben aldım ve kullanması konusunda takipçisi oldum. :)
Ürünlere geçmeden önce söylemeliyim ki, çok fazla deneyimlediğim ürün oldu, bunlar arasında kesinlikle açık ara en sevdiklerimi paylaşıyorum nitekim cildimin aşırı kuru olması sebebiyle hala kullanıyorum.Çok uzattım hemen ürünlerime geçiyorum. :)

1)Yüz nemlendiricileri:Öncelikle Dirty Works markasının nemlendiricisiyle başlamak istiyorum.Bunu sadece bu markayla sınırlamayalım.Çünkü Nivea, Yves Rocher, Loreal Paris gibi birçok markanın da yüz kremini kullandım ve hiçbiri arasında keskin bir fark yok.Vaatleri farklı olsa da yaptıkları tek iş, yüzünüzü nemlendirmeleri.Eğer bu tarz nemlendiricileriniz varsa kullanmaya devam edebilirsiniz bu süreçte.Benim size asıl bahsetmek istediğim ürün Eczacıbaşı'nın bu su bazlı kremi.Bunu size anlatmak için ürünleri çekerken banyo dolabından çıkardım ve kendime kızdım, neden ben boş yere kozmetik markalarının kremlerine para veriyorum, diye.İlacı kullanırken bu ürünü kullanıyordum ve aşırı memnundum.İlaç bitince bunu da unutmuşum ama kremim bitsin hemen buna başlayacağım.Neden mi? İlk olarak hem çok hafif hem de buna rağmen harika nemlendiriyor.İkincisi ciltteki kızarıklıkları alıyor ve cildi pürüzsüzleştiriyor.Üstelik bir eczane markası olduğu için daha güvenilir.Fiyatı da çok çok uygun.Daha ne isteyelim değil mi :)
BONUS:Süper bir nemlendirici makyaj bazı.Ten ürünlerini çok iyi tutuyor ve tabiki harika bir zemin oluşturmuş oluyorsunuz.

2)Yüz bakım yağı:Bu ürünü ben şu an kullanıyorum ve kesinlikle çok memnunum.Ayrıca kardeşimde de denediğim kadarıyla ciltteki ağır kurulukları en aza indiriyor.Doğal içeriği ve hızlı emilmesi sebebiyle ben çok memnunum.Geceleri yatmadan elime birkaç damla alıp ısıttıktan sonra yüzüme uyguluyorum ve özellikle ağız kenarındaki kurulukları anında yumuşacık yapıyor.Herkese şiddetle tavsiye edilir :)

3)Lip Balmlar:Sürecin vazgeçilmesi ürünler.Çantamızda, baş ucumuzda sürekli bulunduruyor ve kullanıyoruz.Fakat bu süreçte özellikle tedavi edici özelliği olan lip balmlar arıyoruz.Ben en beğendiklerimi aşağıda görsellerde paylaştım.Gün içinde tazeleme adına uygun değiller tabi ama evde ve özellikle gece yatmadan sürdüğünüzde sabaha çatlaklarınızın kapandığını görüyorsunuz.Ben çok memnun kaldım.Bu ürünler arasında derin bir fark yok aslında, içerikleri falan az çok aynı ama ben en çok "Rubby Kisses" markasının "Pot O'Miracle" adlı ürünün beğeniyorum ve ilaç kullandığım zamanda onu kullanmıştım.

4)Vücut nemlendiricileri:Cildiniz aşırı aşırı kuruyacağı için -en azından bende o kadar kurumuştu- sadece vücut losyonu tarzındaki ürünler kesinlikle yetmeyecektir.Daha çok body butter tarzı ürünler kullanmaya özen gösterin bu dönemlerde onlar sizin günlük nemlendiricileriniz olsun.Aynı zamanda ben "Vaseline" markasının bu plastik kavanozda olan görmüş olduğunuz aile boyu tarzındaki kremini çok sevdim.Hem çabuk emiliyor hem de çok iyi nemlendiriyor.Bakmanızı öneririm.Aynı zamanda ben sürekli bebe yağı kullandım ve hala kullanıyorum.Hem pratik olması bakımından da çok kullanışlı.Ben Gratislerde satılan "Perfect Purity" markasının bebe yağını kullanıyorum çok uzun zamandan beri.Arada farklı markaları denedim fakat bu ürünün aplikatörü çok kullanışlı olduğu için ben hep bunu kullanıyorum ve çok çok memnunum.


5)Saçlar:Ben normalde de kuru saçlara sahibim, hiç yağlanma problemim olmadı fakat yağlı saçlarınız varsa bu ilaç zaten sizin saçlarınızın yağını alıp götüreceğinden normal bir şampuana geçmenizi öneririm.Bu ilaç sayesinde aynı zamanda saçlarınızdaki yağlanma problemiyle veda etmiş oluyorsunuz çünkü.Fakat saçlarınız kuruysa normalde de saç kremi kullanıyorsanız tek önerim saç kremini bırakıp duşunuzda sürekli olarak nemlendirici yerine maske kullanmanız.Ben hala öyle yapıyorum ve sonuçtan çok memnunum.Bunun için de önerim Watsonslarda satılan bu mağazanın kendi markası.Hem ürün çok fazla ve çok uzun gidiyor hem de saçınıza kaybettiği nemi geri veriyor.Daha önce John Frieda markasının onarıcı maskesini kullanmıştım ama emin olun fiyatının daha pahalı olması dışında bir fark görmedim.

Benim sizlere tavsiyelerim bu kadardı.Umarım beğenirsiniz ve fayda sağlayacağınız bir yazı olmuştur. :) 


8 yorum:

  1. Ne kadar çok ürün kullanıyorsun böyle. Ben alırım alırım kullanmaya erinirim biliyor musun:(

    YanıtlaSil
  2. Normalde bu kadar ürün kullanmıyorum fakat ilaç o kadar hassaslaştırıypr ki bu şekilde desteklemek gerekiyor :)

    YanıtlaSil
  3. Vaseline benimde çok severek kullandığım bir ürün yumuşacık yapıyor cildimi :) Eczacıbaşı'nın su bazlı kremini ablam da kullanıyor. Çok hassas ciltler için çok faydalı. Kaç ay oldu bitmedi baya uzun süre gidiyor :))

    Gözde'nin Blog Günlüğü

    YanıtlaSil
  4. Evet :) Hem uzun gitmesi hem de etkisi açısından ben de çok memnun kalmıştım gerçekten :)

    YanıtlaSil
  5. blog keşif etkinliğinden geliyorum ve bu güzel blogu keşfeder keşfetmez takibe aldım . bende beklerim...
    http://soslubadem.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  6. Bende yedi ay kullandım iki yıl oldu. Memnun kaldım.Bol su içmeni tavsiye ederim.Hametan dudaklarıma çok iyi gelmişti.

    YanıtlaSil
  7. Tavsiyeleriniz için teşekkürler :) Hametan'ı çok duymuştum aslında ama kullanma fırsatım olmamıştı hiç

    YanıtlaSil

Yazı hakkında olumlu - olumsuz görüşlerinizi belirtirseniz çok seviniriz :)